Onze formules:

 

START TO CRAWL

 

CRAWL VOOR KIDS

 

KIDS ACADEMIE

 


CONTINUE TO CRAWL

 


CRAWL TO FINISH

 

naar de hoofdpagina SENIORENZWEMMEN

 

Ons aanbod voor senior waterratten

 

Op zwemmen staat geen leeftijd

 

Zwemmen -of bewegen in het water in de meest ruime zin- is gezond. Het is niet belastend voor de gewrichten, goed voor hart en longen en daardoor ook gunstig voor de algemene conditie. Klik hier voor een overzicht van de voordelen van seniorenzwemmen.
Als actieve senior kan je uiteraard ook bij de Zwem Academie terecht. Wij combineren een waaier van bewegingsvormen in ondiep water met zwemmen, met een grote focus op comfort en welbehagen in alle omstandigheden. We beschikken daarvoor over voldoende ruimte (minimaal twee banen in 25m-bad) op een publieksluw moment.

 

 

Planning en kostprijs

 

Deze lessenreeks wordt tijdelijk niet langer aangeboden. Heeft u alsnog interesse? Stuur ons een e-mail.

 

 

Praktisch

 

Om de kwaliteit van onze lessen te garanderen, werken we uitsluitend met kleine groepen (maximaal 4 senioren per baan). Hiermee realiseren we een hoge mate van individuele aandacht en creren we ook een 'gezellige' groep. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.
De lessen zijn volledig aangepast aan de specifieke wensen en noden van de senior waterliefhebber. Een afwezigheid vormt geen probleem. Sessies inhalen kan echter niet.
Het gebruikte materiaal wordt door ons voorzien, met uitzondering van een zwembrilletje (zonder neus en graag op voorhand getest op waterdichtheid).
Alle sessies gaan door in het 25m-zwembad van het complex Sportoase Duinenwater, Duinenwater 43, 8300 Knokke-Heist, tel. 050 67 29 20 (opgelet: via dit nummer komt u terecht bij de zwembaduitbater, niet bij de vereniging). Aan de kassa stelt u zich voor als lid van onze vereniging, bij voorkeur minimaal een kwartiertje voor de start van uw sessie.

 

 

Meer weten?

 

Voor zowel inhoudelijk als administratieve vragen kan u terecht op ons algemeen e-mail adres info@zwemacademie.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Inschrijven?

 

Inschrijven doet u door het inschrijvingsformulier te downloaden, volledig in te vullen en terug te sturen per post of e-mail. Klik hier voor het inschrijvingsformulier seizoen 2022-2023.

 

Opgelet: uw inschrijving is pas definitief wanneer we uw betaling ontvangen.

 

 

Materiaal

 

Flexibeam

 

Zwemplankje

 

Aquahalter

vzw Zwem Academie 2012-2022
Privacyverklaring Intern Reglement Aanspreekpersoon integriteit (API)