Onze formules:

 

START TO CRAWL

 

naar de hoofdpagina CRAWL VOOR KIDS

 

KIDS ACADEMIE

 

CRAWL TO FINISH

 

CRAWL TO THE TOP

 

SENIORENZWEMMEN

 

Ons aanbod voor kids

 

Ze blijven boven, en nu?

 

Uw oogappel verdient een mooie zwemstijl en correcte techniek. Zo kan hij of zij nog jaren genieten van vermaak in, op of onder water. Na het beheersen van de traditionele schoolslag, staan onze ervaren Zwem Academie instructeurs garant voor een degelijke voortgezette opleiding. Want een correcte zwemstijl aangeleerd krijgen is geen evidentie. Bij de Zwem Academie mag u er op vertrouwen dat de (juiste) basis wordt gelegd voor levenslang zwemplezier.

 

Wij nemen graag de crawl voor onze rekening. Alle kids vanaf 8 jaar (*) kunnen bij ons terecht voor het aanleren en vervolmaken van de crawl tot op het hoogste niveau. Onze focus ligt op ‘easy swimming’ (= gemakkelijk en soepel crawl zwemmen), waarmee we ook meteen de basis willen leggen voor toekomstige triatleten of sportzwemmers.

 

*Met het oog op een optimale groepsindeling (we streven naar homogene groepen), kan uw keuze van groep/uur beperkt worden.

 

TIP: deze lessenreeks sluit naadloos aan bij onze Kids Academie (klik hier voor meer informatie).

 

 

Planning en kostprijs

 

Planning van de Crawl voor Kids (periode januari - april 2018):

 

Tijdstip: op WOENSDAG van 14u tot 15u of van 16u tot 17u

 

woensdag 10 januari 18
woensdag 17 januari 18
woensdag 24 januari 18
woensdag 31 januari 18
woensdag 7 februari 18
woensdag 21 februari 18
woensdag 28 februari 18
woensdag 7 maart 18
woensdag 14 maart 18
woensdag 21 maart 18
woensdag 28 maart 18

 

Totaal aantal sessies: 11

 

Opgelet: op woensdag 14 februari (krokusvakantie) is er geen les.

 

Kostprijs cursus: 110 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

 

Planning van de Crawl voor Kids (periode januari - april 2018):

 

Tijdstip: op ZONDAG van 9u tot 10u

 

zondag 14 januari 18
zondag 21 januari 18
zondag 28 januari 18
zondag 4 februari 18
zondag 25 februari 18
zondag 4 maart 18
zondag 11 maart 18
zondag 18 maart 18
zondag 25 maart 18

 

Totaal aantal sessies: 9

 

Opgelet: op zondag 11 februari en zondag 18 februari (krokusvakantie) is er geen les.

 

Kostprijs cursus: 90 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

Opmerking: Crawl voor Kids wordt trimestrieel aangeboden. In april 2018 start er opnieuw een lessenreeks na de paasvakantie.

 

 

Praktisch

 

Om de kwaliteit van onze lessen te garanderen, werken we uitsluitend met kleine groepen (maximaal 5 kinderen per groep). Hiermee realiseren we een hoge mate van individuele aandacht. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.
De lessen worden rustig opgebouwd en de oefenstof wordt voldoende herhaald. Een enkele afwezigheid is dus niet onoverkomelijk. Sessies inhalen kan echter niet.
Het gebruikte materiaal wordt door ons voorzien, met uitzondering van een zwembrilletje (zonder neus en graag op voorhand getest op waterdichtheid).
Alle sessies gaan door in het 25m-zwembad van het complex Sportoase Duinenwater, Duinenwater 43, 8300 Knokke-Heist, tel. 050 67 29 20 (opgelet: via dit nummer komt u terecht bij de zwembaduitbater, niet bij de vereniging). Aan de kassa stelt u zich voor als lid van onze vereniging, bij voorkeur minimaal een kwartiertje voor de start van uw sessie.

 

 

Meer weten?

 

Voor zowel inhoudelijke als administratieve vragen kan u terecht op ons algemeen e-mail adres info@zwemacademie.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Inschrijven?

 

Inschrijven doet u door het inschrijvingsformulier te downloaden, volledig in te vullen en terug te sturen per post of e-mail. Klik hier voor het inschrijvingsformulier seizoen 2017-2018.

 

Opgelet: uw inschrijving is pas definitief wanneer we uw betaling ontvangen. In functie van het aantal inschrijvingen -heel uitzonderlijk wordt een lessenreeks geannuleerd omwille van onvoldoende deelnemers- kan het voorvallen dat de Zwem Academie u een alternatieve lesdag of ander lesuur voorstelt, waarbij het eventuele verschil in lesgeld wordt verrekend.

 

 

Een ouder aan het woord

 

 

Annelies Vlietinck, mama van Aïko (foto) en zaakvoerster van mini-crèche Clara Di Luna:


Annelies: “Toen Aïko aan zijn zwemlessen begon, durfde hij niet eens zijn grote teen in het water steken (lacht). Maar daar kwam snel verandering in, toen jullie hem euh... onder handen namen (lacht). We hadden een superlieve lesgever die Aïko op een leuke en toffe manier stimuleerde om elke les een stapje verder te gaan. Doordat hij rekening hield met zijn karakter en gevoelens -waaronder uiteraard ook angst- won hij Aïko's vertrouwen zeer snel voor zich. Ik vind jullie aanpak zonder meer een knap staaltje pedagogie, waarbij het welbevinden van het kind absoluut centraal staat.
Ik wil jullie bij deze dan ook nog eens bedanken en natuurlijk wens ik jullie veel succes toe met alle toekomstige initiatieven."

 

 

 

 

 

 

 

Zilveren Druppel 2015

 

 

Jeugdwerking beloond met kwaliteitslabel Vlaamse Zwemfederatie

 

In september 2013, amper een jaar na onze start, werd de Zwem Academie reeds beloond met een ‘bronzen druppel’ van het Jeugdfonds Zwemmen 2013. In 2014 en 2015, ons tweede en derde bestaansjaar, ontvingen we de 'zilveren druppel'. Beide zijn kwaliteitslabels die jaarlijks door de Vlaamse Zwemfederatie worden uitgereikt.

vzw Zwem Academie © 2012 • Privacyverklaring • Gebruiksrechten