Ons aanbod:

 


START TO CRAWL

 


CRAWL VOOR KIDS

 


KIDS ACADEMIE

 


CONTINUE TO CRAWL

 

 

 

 

 


Welkom op onze website

 

De Zwem Academie vzw (ZWEM) heeft als ruime missie "de zwemsportbeoefening aan te moedigen" en dit in hoofdzaak op het grondgebied Knokke-Heist. Om dit doel te bereiken, voorzien we in professionele begeleiding op alle niveaus, van beginneling tot geoefend zwemmer. De hoge kwalificatiegraad en uitgebreide ervaring van onze instructeurs zijn het handelsmerk van onze vereniging. Daarom zijn we niet enkel een club, maar vooral ook een academie waar u de juiste opleiding krijgt.

 

Onze vereniging werd reeds in 2009 erkend als gemeentelijke sportvereniging van Knokke-Heist en was tot in 2012 eerder bescheiden actief gezien de beperkte infrastructuur. Sinds de opening van het zwembad Sportoase Duinenwater in augustus 2012 kan de vereniging haar activiteiten ten volle ontplooien. De vzw Zwem Academie is lid van de Vlaamse Zwemfederatie (zwemfed), een door de Vlaamse Regering en Sport Vlaanderen (voorheen Bloso) erkende en gesubsidieerde unisportfederatie.

 

De vzw Zwem Academie tracht te voorzien in de behoeften van de lokale bevolking en dit in nauw overleg met de gemeente Knokke-Heist. Sinds het seizoen 2012-2013 ligt onze focus op:

 

- onze crawl initiatie voor volwassenen (trimestriėle lessenreeks), de Start to Crawl
- onze crawl initiatie voor kinderen (trimestriėle lessenreeks), de Crawl voor Kids
- onze zwemschool voor kinderen (jaarlidmaatschap), de Kids Academie
- onze permanente lessen crawl voor volwassenen (jaarlidmaatschap), de Continue to Crawl

 

Als lid van onze vereniging kiest u dus voor een voordelig jaarlidmaatschap of een trimestriėle lessenreeks. Met een jaarlidmaatschap kan u het ganse seizoen aan onze lessen deelnemen. De continuļteit van uw zwemtechniek (en ook -fysiek) -of die van uw kind- is dan ook gegarandeerd.

 

Meer informatie zoals uren, data en bijdragen vindt u via de navigatie in de linkerkolom op deze pagina.

 

 

 De inschrijvingen voor seizoen 2023-2024 zijn helaas afgesloten. Vanaf 21 december 2023 zal inschrijven voor het volgende trimester (jan-april 2024) mogelijk zijn. Vragen? Stuur ons gerust een e-mail.

 

 

 

 

 

Archief

 

19/11/23 »

 

nieuw!Het voorprogramma van ons Immo Van de Walle PACO-zwemfeest staat sinds vandaag online. De zevende editie van deze recreatieve zwemwedstrijd belooft, na drie jaar noodgedwongen afwezigheid, opnieuw een succes te worden. Tot op heden bevestigden reeds 8 clubs hun deelname!


 

29/08/17 »

 

Volgende week is de Zwem Academie vijf jaar actief (we starten ons zesde seizoen) en dat gaan we uitgebreid vieren. Samen met u, onze trouwe leden, en onze sympathieke hoofdsponsor Immo Van De Walle. We starten de feestelijkheden met een nuttig kadootje voor elk lid dat zich in september inschrijft*: de felbegeerde Zwem Academie handdoek! Ga meteen naar onze website, download het inschrijvingsformulier en schrijf je in! Je ontvangt je handdoek in de loop van de eerste lessen. PS: bekijk en "like" ook even onze Facebook post.


 

11/08/12 »

 

Vandaag wordt onze toekomstige 'thuisbasis', het complex Sportoase Duinenwater, plechtig geopend. Fantastisch nieuws, zowel voor de vzw Zwem Academie als alle inwoners van Knokke-Heist en omstreken. Temidden een oase van rust en naast het prille Lakeside Paradise, werd het afgelopen jaar gebouwd aan een parel van een zwembad met unieke faciliteiten. Een impressie van het complex alsook informatie zoals bereikbaarheid, tarieven en openingsuren vindt u op de Sportoase Duinenwater webstek.

 

De instructeurs/lesgevers van de Zwem Academie zullen met een infostand aanwezig zijn op het openingsweekend en dit op zaterdag 11/08 van 14u tot 18u en op zondag 12/08 van 10u tot 18u. Allen daarheen!


 

Onze hoofdsponsor:

 

 

 

Onze co-sponsor:

 

 

 

 

 

Onze partners:

 

 

 

 

 

 

Zwemfed kwaliteitslabel:

 

 

Links:

 

www.goswim.tv

www.3athlon.be

www.zwemfed.be

www.zwemles.be

triatlon.vlaanderen

www.swimsmooth.com

www.zwembrevetten.be

www.totalimmersion.net

 

Contact:

 

 

 

Zwem Academie vzw (ZWEM)
Knokkestraat 332
8301 Knokke-Heist
0846.697.558 RPR, afdeling Brugge
Fortis BE14 0016 7446 1183
BIC GEBABEBB

 

© vzw Zwem Academie 2012-2023
Privacyverklaring • Intern Reglement • Vertrouwenspersoon (Jens Meirhaeghe) (API)