Onze formules:

 

START TO CRAWL

 

CRAWL VOOR KIDS

 

KIDS ACADEMIE

 

CONTINUE TO CRAWL

 


CRAWL TO FINISH

 

SENIORENZWEMMEN

 

Ons aanbod voor volwassenen die de Start to Crawl volgden

 

Continue to Crawl: techniekvervolmaking en conditiezwemmen voor volwassenen

 

Deze lessenreeks richt zich tot volwassenen die bij ons de Start to Crawl volgden. Na de succesvolle Start to Crawl lessenreeks van september 2012, kwam vanuit onze ledenpopulatie al snel de vraag naar een vervolg. Gezien de relatief grote kloof tussen de Start to Crawl en de Crawl to Finish (onze lessenreeks voor de meest veeleisende en geoefende zwemmer), was het ontstaan van een 'tussenniveau' dan ook niet meer dan logisch.

 

De Continue to Crawl lessenreeks sluit naadloos aan op de Start to Crawl en biedt -weliswaar in grotere groepen- een combinatie van de geprezen intensieve technische opvolging (zwemmen is nu eenmaal een sport die heel veel aandacht voor techniek vraagt) én het opbouwen van de gewommen meters/lengtes. U werkt dus aan uw zwemtechniek (= mooi zwemmen) en bouwt ook aan de conditie (= gemakkelijker en meer afstand zwemmen).

 

nieuw!Opgelet: op woensdagavond leggen we -op vraag van onze trouwe leden- het accent op de omvang van de training. Net iets minder zwemtechnische correcties dus en (nog) meer meters. Uiteraard kan u ook hier rekenen op een verregaande individualisatie. Zo wordt bij aanvang van de lessenreeks een duurtest afgenomen en worden de deelnemers permanent gegroepeerd ifv ambitie en trainingstempo.

 

 

Planning en kostprijs

 

Planning van de Continue to Crawl (periode sept - dec 2019):

 

Tijdstip: op MAANDAG van 20u tot 21u

 

maandag 9 september 19
maandag 16 september 19
maandag 23 september 19
maandag 30 september 19
maandag 7 oktober 19
maandag 14 oktober 19
maandag 21 oktober 19
maandag 4 november 19
maandag 18 november 19
maandag 25 november 19
maandag 2 december 19
maandag 9 december 19
maandag 16 december 19

 

Totaal aantal sessies: 13

 

Opgelet: op maandag 28 oktober (herfstvakantie) en maandag 11 november (Allerheiligen) is er geen les.

 

Kostprijs lessenreeks: 120 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

 

Tijdstip: op WOENSDAG van 10u tot 11u of van 20u tot 21u

 

woensdag 11 september 19
woensdag 18 september 19
woensdag 25 september 19
woensdag 2 oktober 19
woensdag 9 oktober 19
woensdag 16 oktober 19
woensdag 23 oktober 19
woensdag 6 november 19
woensdag 13 november 19
woensdag 20 november 19
woensdag 27 november 19
woensdag 4 december 19
woensdag 11 december 19
woensdag 18 december 19

 

Totaal aantal sessies: 14

 

Opgelet: op woensdag 30 oktober (herfstvakantie) is er geen les.

 

Kostprijs lessenreeks: 120 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

 

Opmerking: Continue to Crawl wordt trimestrieel aangeboden. Na de kerstvakantie start er opnieuw een lessenreeks.

 

 

Jaarformule (sept- juni)

 

De Continue to Crawl wordt ook in een extra voordelige jaarformule aangeboden. Opgelet: deze voorwaarden zijn enkel geldig in het begin van het seizoen = september). U bent dan het ganse jaar door welkom, op maandag- OF woensdagavond. Een sporadische wissel is mogelijk (bv. u volgt de lessenreeks op maandag maar wenst een gemiste training in te halen op woensdag).
De lessen lopen dus gewoon door van september 2019 tot en met juni 2020, met uitsluiting van de schoolvakanties en eventuele feestdagen of sluitingsdagen. De concrete data worden per trimester op de website gecommuniceerd. Klik HIER voor het inschrijvingsformulier en lidgeld voor deze jaarinschrijving.

 

 

Praktisch

 

Voor deze lessenreeks laten we maximaal 7 zwemmers per zwembaan toe. Uit de praktijk blijkt echter een gemiddelde bezetting van 5 zwemmers per baan. Hoewel de oefeningen steeds langer worden (tot 4 baantjes en soms zelfs meer), blijven we mikken op een hoge mate van individuele feedback.
We bouwen de sessies bijzonder analytisch op en snijden regelmatig een nieuw onderwerp of technisch aspect aan. Een afwezigheid is dus niet onoverkomelijk. Sessies inhalen kan echter niet.
Alle kandidaten beschikken over de nodige uitrusting of zijn bereid deze aan te schaffen na afloop van de eerste sessie. U heeft minimaal een zwembril (zonder neus) en zwemvliezen nodig (een kort model, klik hier voor enkele voorbeelden).
Alle sessies gaan door in het 25m-zwembad van het complex Sportoase Duinenwater, Duinenwater 43, 8300 Knokke-Heist, tel. 050 67 29 20 (opgelet: via dit nummer komt u terecht bij de zwembaduitbater, niet bij de vereniging). Aan de kassa stelt u zich voor als lid van onze vereniging, bij voorkeur minimaal een kwartiertje voor de start van uw sessie.

 

 

Meer weten?

 

Zowel voor inhoudelijke als voor administratieve vragen kan u terecht op ons algemeen e-mail adres info@zwemacademie.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Inschrijven?

 

Inschrijven doet u door het inschrijvingsformulier te downloaden, volledig in te vullen en terug te sturen per post of e-mail. Klik hier voor het inschrijvingsformulier seizoen 2019-2020.

 

Opgelet: uw inschrijving is pas definitief wanneer we uw betaling ontvangen. In functie van het aantal inschrijvingen -heel uitzonderlijk wordt een lessenreeks geannuleerd omwille van onvoldoende deelnemers- kan het voorvallen dat de Zwem Academie u een alternatieve lesdag of ander lesuur voorstelt, waarbij het eventuele verschil in lesgeld wordt verrekend.

 

 

Getuigen aan het woord

 

 

Imke en Ben, sportief duo:


Imke: "Ik volg momenteel mijn allereerste lessen crawl bij de Zwem Academie. Onze lesgeefster is heel vriendelijk en voelt goed aan hoe ze ons best benadert. Die aanpak is héél persoonlijk ondanks het feit dat je toch in een groepje traint: ik heb soms zelfs het gevoel dat ik alleen ben!”

 

Ben: "ik zwem al een tweetal jaar wekelijks mijn baantjes in crawl, die ik in hoofdzaak op mezelf had aangeleerd. Ik ben gestart met de 'Crawl to Finish' en ben écht tevreden van de techniektrainingen, waarmee je stap voor stap wordt vertrouwd gemaakt met de juiste zwemtechniek. Want meters zwemmen kan je altijd op jezélf, niet? Nee, geef mij maar intensieve techniektrainingen, ik ga voor een perfecte zwemstijl!”

© vzw Zwem Academie 2012-2019
PrivacyverklaringGedragscode / TuchtreglementAanspreekpersoon integriteit (API)