Onze formules:

 

Naar de hoofdpagina START TO CRAWL

 

CRAWL VOOR KIDS

 

KIDS ACADEMIE

 

CRAWL TO FINISH

 

CRAWL TO THE TOP

 

SENIORENZWEMMEN

 

Ons aanbod voor volwassenen die de Start to Crawl volgden

 

Continue to Crawl voor volwassenen

 

Deze lessenreeks richt zich tot volwassenen die bij ons de Start to Crawl volgden. Na de succesvolle Start to Crawl lessenreeks van september 2012, kwam vanuit onze ledenpopulatie al snel de vraag naar een vervolg. Gezien de relatief grote kloof tussen de Start to Crawl en de Crawl to Finish (onze lessenreeks voor de meest veeleisende en geoefende zwemmer), was de inrichting van een 'tussenniveau' dan ook niet meer dan logisch.

 

De Continue to Crawl lessenreeks sluit naadloos aan op de Start to Crawl en biedt -weliswaar in grotere groepen- een combinatie van de geprezen intensieve technische opvolging (zwemmen is nu eenmaal een sport die heel veel aandacht voor techniek vraagt) én het opbouwen van de gewommen meters/lengtes. U werkt dus aan uw zwemtechniek (= mooi zwemmen) en uw conditie (= gemakkelijker en meer afstand zwemmen).

 

 

Planning en kostprijs

 

Planning van de Continue to Crawl (periode april - juni 2018):

 

Tijdstip: op MAANDAG van 20u tot 21u

 

maandag 16 april 18
maandag 23 april 18
maandag 30 april 18
maandag 7 mei 18
maandag 14 mei 18
maandag 28 mei 18
maandag 4 juni 18
maandag 18 juni 18
maandag 25 juni 18

 

Totaal aantal sessies: 9

 

Opgelet: op maandag 21 mei (Pinkstermaandag) is er geen les. Op maandag 11 juni is er eveneens geen les (jaarlijkse sluitingsweek zwembad).

 

Kostprijs cursus: 75 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

 

Tijdstip: op WOENSDAG van 10u tot 11u of van 20u tot 21u

 

woensdag 18 april 18
woensdag 25 april 18
woensdag 2 mei 18
woensdag 9 mei 18
woensdag 16 mei 18
woensdag 23 mei 18
woensdag 30 mei 18
woensdag 6 juni 18
woensdag 20 juni 18
woensdag 27 juni 18

 

Totaal aantal sessies: 10

 

Opgelet: Op woensdag 13 juni is geen les (jaarlijkse sluitingsweek zwembad).

 

Kostprijs cursus: 75 € (lidgeld, lesgeld, inkom zwembad en verzekering steeds inbegrepen)

 

Opmerking: Continue to Crawl wordt trimestrieel aangeboden. In september 2018 start er opnieuw een cursus na de zomervakantie.

 

 

Jaarformule nieuw!

 

Sinds 2014 wordt de Continue to Crawl ook in een extra voordelige jaarformule aangeboden. Opgelet: deze voorwaarden zijn enkel geldig in het begin van het seizoen = september).
U bent dan het ganse jaar door welkom, op maandag-, woensdag- OF op vrijdagavond (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen). Een sporadische wissel (bv. u volgt de lessenreeks op woensdag maar wenst een gemiste training in te halen op vrijdag) is mogelijk.
De lessen lopen dus gewoon door van september 2017 tot en met juni 2018, met uitsluiting van de schoolvakanties en eventuele feestdagen of sluitingsdagen. De concrete data worden per trimester op de website gecommuniceerd. Klik HIER voor het inschrijvingsformulier en lidgeld voor deze jaarformule.

 

 

Praktisch

 

Voor deze lessenreeks laten we maximaal 7 zwemmers per zwembaan toe. Uit de praktijk blijkt echter een gemiddelde bezetting van 5 zwemmers per baan. Hoewel de oefeningen steeds langer worden (tot 4 baantjes en soms zelfs meer), blijven we mikken op een hoge mate van individuele feedback.
We bouwen de sessies bijzonder analytisch op en snijden regelmatig een nieuw onderwerp of technisch aspect aan. Een afwezigheid is dus niet onoverkomelijk. Sessies inhalen kan echter niet.
Alle kandidaten beschikken over de nodige uitrusting of zijn bereid deze aan te schaffen na afloop van de eerste sessie. U heeft minimaal een zwembril (zonder neus) en zwemvliezen nodig (een kort model, klik hier voor enkele voorbeelden).
Alle sessies gaan door in het 25m-zwembad van het complex Sportoase Duinenwater, Duinenwater 43, 8300 Knokke-Heist, tel. 050 67 29 20 (opgelet: via dit nummer komt u terecht bij de zwembaduitbater, niet bij de vereniging). Aan de kassa stelt u zich voor als lid van onze vereniging, bij voorkeur minimaal een kwartiertje voor de start van uw sessie.

 

 

Meer weten?

 

Zowel voor inhoudelijke als voor administratieve vragen kan u terecht op ons algemeen e-mail adres info@zwemacademie.be. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Inschrijven?

 

Inschrijven doet u door het inschrijvingsformulier te downloaden, volledig in te vullen en terug te sturen per post of e-mail. Klik hier voor het inschrijvingsformulier seizoen 2017-2018.

 

Opgelet: uw inschrijving is pas definitief wanneer we uw betaling ontvangen. In functie van het aantal inschrijvingen -heel uitzonderlijk wordt een lessenreeks geannuleerd omwille van onvoldoende deelnemers- kan het voorvallen dat de Zwem Academie u een alternatieve lesdag of ander lesuur voorstelt, waarbij het eventuele verschil in lesgeld wordt verrekend.

 

 

Getuigen aan het woord

 

 

Imke en Ben, sportief duo:


Imke: "Ik volg momenteel mijn allereerste lessen crawl bij de Zwem Academie. Onze lesgeefster is heel vriendelijk en voelt goed aan hoe ze ons best benadert. Die aanpak is héél persoonlijk ondanks het feit dat je toch in een groepje traint: ik heb soms zelfs het gevoel dat ik alleen ben!”

 

Ben: "ik zwem al een tweetal jaar wekelijks mijn baantjes in crawl, die ik in hoofdzaak op mezelf had aangeleerd. Ik ben gestart met de 'Crawl to Finish' en ben écht tevreden van de techniektrainingen, waarmee je stap voor stap wordt vertrouwd gemaakt met de juiste zwemtechniek. Want meters zwemmen kan je altijd op jezélf, niet? Nee, geef mij maar intensieve techniektrainingen, ik ga voor een perfecte zwemstijl!”

vzw Zwem Academie © 2012 • Privacyverklaring • Gebruiksrechten